zaterdag 28 juni 2008

Ruslana Korshunova

Ruslana Korshunova heeft zelfmoord gepleegd. Het in Kazakhstan geboren model met Russische roots, die vloeiend Russisch, Engels en Duits sprak, werd ontdekt in 2003 toen ze per toeval opgemerkt werd op een foto van de Duitse taalclub in Alma-Ata. Het modebureau Models 1 spoorde ze onmiddellijk op en bood haar een contract aan. Ze stond in haar kortstondige carrière onder andere op de covers van Elle in Frankrijk en Vogue in Polen en Rusland. Niemand had het zien aankomen, maar haar laatste boodschap op een social networking-site, drie maanden geleden, vertelt wel wat anders: "I'm so lost. Will I ever find myself?" Ruslana sprong van een gebouw in Water Street, in het financiële district van Manhattan. Ze werd 20.

2 opmerkingen:

Maarten zei

het hoeven voor Tarek blijkbaar niet altijd besnorde groezelige oorlogshelden danwel misdadigers te zijn blijkbaar.

Heb je lang naar die foto gezocht Tarek? Ik veronderstel dat je de selectie iets grondige gedaan hebt als bij pakweg Field Marshall Sam dinges...

Tarek zei

Ja Maarten, het klinkt ongelofelijk, maar ik heb ook oog voor vrouwelijk schoon (en ze moeten daarvoor niet noodzakelijk dood zijn).

ik heb er overigens het volste vertrouwen in dat Chris zich op haar lingeriesets zal werpen en die ook ten volste zal benutten in de decoratie :-)